Sildebensparket – Massiv

Massiv sildebensparket

Ønsker du et eksklusivt parketgulv i din bolig, så er massiv sildebensparket et stilfuldt og klassisk valg.

Sildebensmønsteret giver et smukt og dynamisk spil mellem stavparkettens naturlige åretegning og trækker naturens facetter direkte ind i husets hjerte. Et massivt sildebensparket bidrager til varme og dybde i husets store leverum.

​Kvaliteten af sildebensparket fra ALPO Group er altid i topklasse, så gulvet kan holde – og holde sig smukt – i mange år. Sildebensparket fås i eg, røget eg og ask samt i tre forskellige sorteringer med hver deres udtryk.

Kontakt os i dag, og lad os skræddersy et uforpligtende tilbud til dig.

Få personlig rådgivning – et gulv er en investering for livet

Når du skal ud og investere i et trægulv af den bedste kaliber, så er det vigtigt at se sig om efter priser og ikke mindst den bedste rådgivning, så du ender med et trægulv helt efter dine ønsker.

ALPO Group får produceret gulvene hos særligt udvalgte producenter og fører selv kvalitetskontrol. På den måde er alle fordyrende mellemled skåret bort, og du får – oveni den attraktive pris – en personlig og professionel rådgivning.

Massivt sildebensparket fås i tre sorteringer med hver sit udtryk

Vores sildebensgulv fås i tre forskellige sorteringer. Sorteringen er alene et udtryk for gulvets udseende og har ikke noget med kvaliteten at gøre.

Sorteringen handler kun om gulvets udseende med hensyn til åretegning, farvespil og knaster. Alle sorteringer har samme tolerance, slidstyrke og egenskaber.

Akklimatisering af gulvet før montering

Sildebensparket kommer i pakker der er nemme at håndtere. Hver pakke består at både højre- og venstre-stave.​

Du behøver ikke lang tid til at akklimatisere gulvet. Det skal blot have opnået almindelig rumtemperatur inden montering påbegyndes. Derfor bør du først få gulvet leveret et par dage før din gulvlægger monterer det.

Vælg mellem 16 eller 22 mm stave

Har du gulvvarme, anbefales der ofte en 22 mm stav. Men har du ikke byggehøjde nok, kan det også lade sig gøre at montere en 16 mm stav på gulvvarme.

Røget eg

Røget eg er en 100% gennemfarvning af træet. Den mørke farve fremkommer ved at træet dampes med ammoniak som går i forbindelse med den naturlige garvesyre der er i egetræ. Derved ændrer træet farve hele vejen igennem. Nogle kalder det også for kernerøget eg.

Du kan derfor uden problemer slibe gulvet uden at miste farven. Ved oliering af gulvet bliver det helt mørkt hvor man virkelig kommer til at føle træets naturlige varme og flotte struktur.

Skal vi også hjælpe jer med nye flotte gulve?

Kontakt os i dag, og lad os skræddersy et uforpligtende tilbud til dig. Få en smagsprøve på vores fantastiske gulve og oplev selv forskellen. Grib chancen for at forvandle dit hjem med Alpo Group’s eksklusive gulvløsninger!

Ring til os på telefon 46 92 75 70 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.