SELECT – sildeben 

Tidløs elegance til dit hjem

Når det kommer til at tilføje tidløs elegance og raffinement til dit hjem, er der få gulvbelægningsmuligheder, der kan måle sig med massiv sildebensparket SELECT fra ALPO Group. Dette eksklusive gulvmateriale har længe været kendt for sin skønhed, holdbarhed og klassiske appel.

Select sildeben produktinformation 

Parketgulv/sortering: Eg Select
Tykkelse, mm:             16 eller 22 mm
Bredde, mm:                70
Længde, mm:              350, 420, 500 mm
Overflade:                    Ubehandlet
Montering:                   Fuldlimes

Få et godt tilbud – Kontakt os nu!

Sildebensparket i alle former

Akklimatisering af gulvet før montering.

Du behøver ikke lang tid til at akklimatisere gulvet. Det skal blot have opnået almindelig rumtemperatur inden montering påbegyndes. Derfor bør du først få gulvet leveret et par dage før din gulvlægger monterer det.

Sildebensparket kommer i pakker der er nemme at håndtere. Hver pakke består at både højre- og venstre-stave.​

Vælg mellem 16 eller 22 mm stave.

Har du gulvvarme, anbefales der ofte en 22 mm stav. Men har du ikke byggehøjde nok, kan det også lade sig gøre at montere en 16 mm stav på gulvvarme.

Røget eg

Røget eg er en 100% gennemfarvning af træet. Den mørke farve fremkommer ved at træet dampes med ammoniak som går i forbindelse med den naturlige garvesyre der er i egetræ. Derved ændrer træet farve hele vejen igennem.

Nogle kalder det også for kernerøget eg. Du kan derfor uden problemer slibe gulvet uden at miste farven. Ved oliering af gulvet bliver det helt mørkt hvor man virkelig kommer til at føle træets naturlige varme og flotte struktur.

Se vores flotte udvalg af Silbensgulve

Skal vi også hjælpe jer med nye flotte gulve?

Kontakt os i dag, og lad os skræddersy et uforpligtende tilbud til dig. Få en smagsprøve på vores fantastiske gulve og oplev selv forskellen. Grib chancen for at forvandle dit hjem med Alpo Group’s eksklusive gulvløsninger!

Ring til os på telefon 46 92 75 70 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.